Németh-Trading Kft.

 

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

 

A jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) című dokumentum a Németh-Trading Kft.  (továbbiakban: Szervező) által szervezett, nyújtott Szolgáltatások során (digitális tudástár, előfizetés) a Szervező, valamint a szerződés lebonyolítása érdekében közreműködő más vállalkozások és a Szolgáltatás nyújátásban részt vevő természetes személyek (továbbiakban: Felhasználó) között létrejött jogviszony szabályait rendezi. 

 

1. Általános adatok, elérhetőségek:

 

  1.   Általános adatok:

 

A társaság cégneve: Németh-Trading Korlátolt Felelősségű Társaság 

A társaság rövidített cégnév: Németh-Trading Kft. 

A társaság székhelye: 2911 Mocsa, Szőlő utca 1.

A társaság adószáma: 32126158-1-11

A társaság cégjegyzék száma: 11-09-029996

Bankszámlaszám: Erste Bank 11600006-00000001-96334565 

Bankszámlaszám: Erste Bank 1100006-00000001-96335645

Bankszámlaszám: Erste Bank 11600006-00000001-96454230

 

A társaság képviselője: Németh Zsombor Márton

 

1.2. Az ügyfélszolgálat elérhetőségei:

A társaság elérhetőségei postai úton és személyesen: 2911 Mocsa, Szőlő utca 1. 

A társaság elérhetősége telefonon: + 36 30 968 9330

A társaság elérhetősége e-mailben: nemethtrading.kft@gmail.com

A társaság honlapja: https://hun-investing.hu/support.html

 

2. A Szervező tevékenységre vonatkozó főbb jogszabályok

 

  • A Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény
  • Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 
  • A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet

 

3. Az ÁSZF hatálya, közzététele

 

3.1. A jelen ÁSZF rendelkezései, annak hatálybalépését követően megkötött valamennyi szerződésre érvényesek, és teljeskörűen szabályozzák a Szervező és a Felhasználó jogait és kötelezettségeit. 

 

3.2. Az ÁSZF rendelkezéseit a Felhasználó a vásárlási folyamat során fogadja el, és ismeri el magára nézve kötelezőnek. 

 

3.3. A jelen ÁSZF rendelkezéseit kell alkalmazni valamennyi olyan esetben, amelyet a Szervező és a Felhasználó között egyedi szerződés nem rendez. A Szervező fenntartja a jogot, hogy az ÁSZF feltételeitől eltérő tartalmú egyedi szerződéseket kössön. 

 

3.4. A jelen ÁSZF https://hun-investing.hu  honlapon kerül közzétételre, továbbá a Szervező székhelyén írásos formában is közzétételre kerül. Az ÁSZF tehát valamennyi fél számára megismerhető, megtekinthető, annak ismerete hiányára Felhasználó nem hivatkozhat. 

 

3.5. Az ÁSZF értelmezése kizárólagosan a mindenkor hatályos jogszabályokkal összhangban történhet. Az ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekre a magyar jog egyéb rendelkezései az irányadóak, így különösen a jelen dokumentum keretében meghatározott jogszabályok. 

 

3.6. A Szervező jogosult a jelen ÁSZF egyoldalú módosítására, mely módosított ÁSZF a https://hun-investing.hu/contact honlapon kerül közétételre, továbbá az ÁSZF módosulásáról a hatályos szerződéssel rendelkezőket a képző intézmény email-formájában is értesíti. 

 

4. Szolgáltatás tartalma

 

4.1. Általános rendelkezések, a Szolgáltatás

 

4.1.1. A Szervező által kínált Szolgáltatás (digitális tudástár, előfizetés) tartalmát kizárólag a Szervező által meghatározott program, módszertan szabályozza és tartalmazza, és ezen szolgáltatások nem tartoznak a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá. 

 

4.1.2. A megvásárolható Szolgáltatás több zárt discord csatornán érhető el az előfizetés időtartama alatt. 

 

4.1.3. A megvásárolható Szolgáltatás olyan pénzügyi, befektetési, kereskedési elméleti és konkrét gyakorlati információkat, tapasztalatokat mutat be, amely alapján a Felhasználó képessé válik az internet segítségével pénzkereseti lehetőségek megismerésére, megtanulására, és azok alkalmazására. 

 

4.1.4. A jelentkezéshez előképzettség nem szükséges és nem feltétel, de a Szolgáltatás kizárólag 18 éves kor felett vásárolható meg.  

 

4.1.5. A Szolgáltatás segítségével a Felhasználó úgy képezheti magát a videókból, szöveges és egyéb anyagokból, hogy saját képességének megfelelő ütemben szerezheti meg az online pénzkereseti lehetőségekkel kapcsolatos ismereteket. A Szolgáltatás nem minősül iskolarendszerű képzésnek, sem egyéb szabályozott képzésnek. 

 

4.1.6. Az ismeretanyagok, videók, digitális tudástár tartalmának kialakítását az adott területen megfelelően magas szintű szakmai tudással rendelkező, felkészült szakemberek végzik. 

 

4.1.7. A Szolgáltatás tartalmához a Felhasználó egy meghatározott időtartamon belül jogosult hozzáférni, a képeket, hanganyagokat, írásbeli ismereteket megismerni, megtekinteni. A Felhasználó a tartalom letöltésre nem jogosult. 

 

4.1.8. A Felhasználó a Szolgáltatáshoz való online hozzáféréssel kapcsolatos valamennyi felvilágosítást, technikai információt jogosult kérni akár személyesen, telefonon, illetve email-ben is. 

 

4.1.9. Figyelemfelhívás: A konkrétan bemutatott pénzkereseti lehetőségek közül több kockázatmentes, azonban a tőzsdei kereskedés jelentős kockázatot hordoz. Mielőbb Ön tőzsdei kereskedés mellett dönt, gondosan mérlegelje a kockázatvállalási hajlandóságát, képességét. A tőzsdei kereskedés esetén előfordulhat, hogy minden befektetett pénzét elveszítheti. A weboldalon minden kockázatra felhívjuk a figyelmét, amennyiben bármilyen további kérdése lenne azt a nemethtrading.kft@gmail.com e-mail címen jelezze. 

 

4.1.10. A Felhasználó a discord szervereken csak minden más résztvevő teljeskörű tisztelete mellett jogosult jelen lenni. A szerveren más termék reklámozása, más személy sérelme, trágár, tiszteletlen szóhasználat nem megengedett. Amennyiben a Felhasználó ezt az elvet megszegi, Szervező első alkalommal írásban figyelmezteti, azonban második alkalommal Szervező a Felhasználó discord szerverekre történő belépést nem teszi lehetővé, megszünteti, annak érdekében, hogy a többi Felhasználó felhasználói joga ne sérüljön. 

 

4.2. Jelentkezés, a szerződés létrejötte

 

4.2.1.  A Szolgáltatást megvásárolni a „Regisztrációs felületen” megtalálható a „Regisztráció” kitöltésével és online beküldésével lehet. 

4.2.2. A szerződés a Szervező és Felhasználó között a Regisztráció kitöltésével és online beküldésével jön létre, a szerződés létrejöttét a jelentkezés email-ben történő visszaigazolása tanúsítja. A szerződést a jelentkezés beküldése, annak visszaigazolása továbbá a jelen ÁSZF rendelkezései együttesen alkotják. 

 

4.2.3. Amennyiben a visszaigazoló email 24 órán belül nem érkezik meg Felhasználó részére, akkor a Felhasználó ajánlati kötöttsége automatikusan megszűnik. 

4.2.4. A Felhasználó a megrendelt szolgáltatást a SimplePay felületen online fizetéssel rendezi. A tranzakció feldolgozása elindul, a banki rendszerekben a fizetés eredményéről a Felhasználó a számlát email-ben kapja meg.

 

4.2.5. A Felhasználó a visszaigazolásban meghatározott letöltési információk (felhasználónév és jelszó), valamint meghívó alapján jogosult hozzáférni a discord csatornákhoz. 

 

4.2.6. A felek közötti szerződés magyar nyelven jön létre. 

 

4.3. A Felhasználó jogai és kötelezettségei

 

4.3.1. A Felhasználó a jelentkezési lap visszaküldésével egyidejűleg kötelezettséget vállal a megrendelt Szolgáltatás díjának megfizetésére. A Szolgáltatások díja a honlapon kerül feltüntetésre. 

 

4.3.2. A Felhasználó jogosult a Szolgáltatás időtartama alatt annak tartalmához való hozzáféréshez. 

 

4.3.3. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a Szolgáltatás keretében tudomására jutott információkat csak és kizárólag saját érdekében használhatja fel, azokat más, harmadik személlyel nem oszthatja meg, nem hozhatja tudomására. 

 

4.3.5. A Felhasználó jogosult panaszt benyújtani, annak alapjául szolgáló körülmény felmerülésétől számított 8 napon belül. A panaszt írásban, névvel és lakcímmel ellátott beadványként szükséges benyújtani a Szervező intézménynek. A panaszt a Szervező dokumentálja és 8 napon belül gondoskodik annak kivizsgálásáról, a kivizsgálás eredményéről pontos írásbeli tájékoztatást nyújt a panaszt benyújtó személy részére. 

A panaszkezelés folyamatáról minden Felhasználó a megrendelés előtt jelen ÁSZF keretében tájékozódhat. A panasz megalapozottsága esetén a Szervező további időtartamban, vagy más Szolgáltatást ajánlhat fel, vagy további Szolgáltatások díjából kedvezményt nyújthat. 

 

4.3.6. A Felhasználó köteles a felhasználói nevét és jelszavát megőrizni. Ez az információ harmadik személy részére nem adható tovább, nem tehető hozzáférhetővé. Amennyiben Felhasználó ezen kötelezettségét megszegi és az ehhez való hozzáférési jogát harmadik személy részére szándékosan vagy gondatlanságból hozzáférhetővé teszi, felelős minden ebből kifolyólag keletkezett kárért. Szervező ez esetben jogosult továbbá a szerződés azonnali hatályú felmondására. 

 

4.3.7. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a Szolgáltatással kapcsolatos valamennyi elméleti és gyakorlati információ üzleti titoknak minősül. Aki jogtalan előnyszerzés végett, vagy másnak vagyoni hátrányt okozva üzleti titkot jogosulatlanul megszerez, felhasznál, más személy részére hozzáférhetővé tesz, vagy nyilvánosságra hoz, büntetendő. 

 

4.3.8. Felhasználó köteles a Szolgáltató jó hírnevét megőrizni. Felhasználó tudomásul veszi, hogy a jó hírnév megsértését jelenti különösen, ha valaki más személyre vonatkozó és e személyt sértő, valótlan tényt állít vagy híresztel, vagy valós tényt hamis színben tüntet fel. A Szervező jó hírnevének megsértése esetén Szervező minden lehetséges fórumon fellép a jó hírnév megsértéséből eredő valamennyi követelése érvényesítése érdekében. 

 

4.3.9. A szerződés keretében kiadott, a Felhasználó részére hozzáférhetővé tett online anyagok, prezentációk, videók, hanganyagok és azok minden egyes összetevője szerzői jogi védelem alá tartoznak, amelynek jogosultja a Szervező. Tilos ezen anyagok saját használatot meghaladó hasznosítása, így különösen további terjesztése, forgalomba hozatala, értékesítése, közzététele. Szervező jelen ÁSZF keretében tájékoztatja arról Felhasználót, hogy a Szolgáltatás teljes tartalma szerzői jogi védelem alá tartozik.  

 

4.4. Szervező jogai és kötelezettségei 

4.4.1. Szervező köteles a Szolgáltatás időtartama alatt az előfizetés tartalmához való hozzáférési lehetőséget biztosítani, felelős a tartalomszolgáltatás folyamatos és megfelelő működéséért. 

 

4.4.2. Amennyiben a Szervező körében felmerült ok következtében a szolgáltatás rendeltetésszerűen nem használható, ezen időszakkal a hozzáférési lehetőség meghosszabbodik. A Szervező részéről felmerülő hiba esetén a legrövidebb időn belül gondoskodik a hiba kijavításáról. 

 

4.4.3. A Szervező a működési körén kívül bekövetkező eseményekből eredő hibákért nem felel. 

 

4.4.4. A Szervező akkor is jogosult a díjra, ha a Felhasználó rendelkezésére bocsátotta az ismeretanyagot, de azt a Felhasználó nem tölti le, nem nézi meg, nem lép be a discord szerverre. 

 

4.4.5. A Szervező felelős azért, hogy az ismeretanyagok szakmailag magas színvonalon kerüljenek felvételre, átadásra. Szervező nem vállal arra vonatkozó garanciát, hogy a Szolgáltatás megvásárlásával Felhasználó vagyoni előnyt, konkrét szakmát szerez, az ezzel kapcsolatos mindennemű felelősségét kizárja. Szervező az általa esetlegesen fizetendő kártérítés mértékét – a szándékosan okozott, továbbá emberi életet, testi épséget, vagy egészségest megkárosító szerződésszegés kivételével - a Szolgáltatás díjának összegére korlátozza.

 

4.4.7. A Szervező jogosult valamennyi szerzői jog, üzleti titok, jó hírnév megsértéséből eredő jogát érvényesíteni a jelen ÁSZF-ben meghatározottak szerint.

 

4.4.8 A Szervező a Szolgáltatás lebonyolításba érdekében személyes adatokat kezel, melyekről teljes körű tájékoztatást nyújt a Felhasználó részére az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint. 

 

4.5. A szerződés megszűnése

4.5.1. A szerződés megszüntetésére irányuló nyilatkozatok kizárólag írásban érvényesek. 

 

4.5.2. Felhasználó a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 20. § (2) bekezdés b) pontja alapján a szerződés megkötésének napjától számított 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállási vagy felmondási jogának gyakorlására. Ha a Felhasználó e jogával élni kíván, elállási vagy felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű jognyilatkozatát köteles írásban (email) eljuttatni az Szervezőhöz a nemethtrading.kft@gmail.com e-mail címre eljuttatni. A Felhasználó határidőben gyakorolja elállási vagy felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi nyilatkozatát a Szervezőhöz. Ha a Felhasználó eláll a szerződéstől, a Szervező haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról szóló nyilatkozat kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatéríti a Felhasználó által megfizetett díj teljes összegét. 

 

4.5.3. A szerződés megszűnik a Szervező jogutód nélküli megszűnésével, Felhasználó halálával vagy jogutód nélküli megszűnésével, illetve a felek közös megegyezésével. 

 

4.5.4. Bármelyik fél jogosult a szerződést azonnali hatállyal, írásban megszüntetni, amennyiben a másik fél súlyosan megszegi a szerződésből folyó kötelezettségeit. 

 

6. Egyéb rendelkezések

6.1.1. Szervező a honlapon feltüntetett előfizetések díjának megváltoztatási jogát fenntartja, azonban ez nem vonatkozik a folyamatban lévő, teljesítés alatt álló szerződésekre. 

 

6.1.2. A honlapon / weboldalon található valamennyi tartalom a Szervező tulajdonát képezi. 

 

6.1.3. Felek a szerződés teljesítése során kötelesek egymással együttműködni, egymást tájékoztatni. Felek esetleges vitáikat elsősorban békés úton köteles megoldani, rendezni. 

 

6.1.4. Szervező és Felhasználó kijelentik, hogy szerződéskötési képességgel rendelkeznek. 

 

6.1.5. A jelen ÁSZF 2023. február 15. napján lét hatályba és annak módosításáig, illetve visszavonásáig érvényes és hatályos.

 

7. Adattovábbítási nyilatkozat

 

Magyar nyelvű nyilatkozat:

 

Tudomásul veszem, hogy a(z) Németh-Trading Kft. (2911 Mocsa Szőlő Utca 1) adatkezelő által a(z) https://hun-investing.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: Név, Email, Telefon, Lakhely. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

 

 

Angol nyelvű nyilatkozat:

 

I acknowledge the following personal data stored in the user account of Németh-Trading Kft. 2911 Mocsa Szőlő Utca 1 in the user database of https://hun-investing.hu will be handed over to OTP Mobil Ltd. and is trusted as data processor. The data transferred by the data controller are the following: Name, Email, Phone, Address. The nature and purpose of the data processing activity performed by the data processor in the SimplePay Privacy Policy can be found at the following link: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

 

 

 

 

 

 

 

…………………………………………

Németh-Zsombor Márton ügyvezető

 

1